xxxcmreem En CeMrEcCi ShEkEr AdMiN
Mesaj Sayısı : 505 Yaş : 35 Localisation : İzMiR Göz_Göz Kayıt tarihi : 19/05/07
| Konu: ŞARKI SÖZLERİ C.tesi Haz. 16, 2007 3:46 pm | |
| TEMPO Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yok muymuş ha tekmili toptan salak mıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak Durduramazlar Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar
Bıkmadan,usanmadan,yaş alırken yaşlanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,eğilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
Tempo,Tempo,Tempo,Tempo Forte,Forte,Forte,Forte
Yaşamak istiyoruz yaşıycaz hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi dolu dolu doya doya tamam mı Çekirdeksiz üzüm,zeytin dalı,çiçek balı,kan portakalı tadında umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mı?
Dururmu dünya döner Kimilerin yangını söner Kimi anlam çoğaltır Kimi anlam gömer Su akar denizine kavuşur Deniz okyanusuyla buluşur Değişir herşey değişir Daha oynanmadı son el
Bıkmadan,usanmadan,yaş alırken yaşlanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,eğilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
NAKARAT KAÇ YIL GEÇTİ ARADAN Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 2x
Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x | |
|